poniżej link do portalu, który obsługuje Łódź. To jest z tego co się orientuję raczej alternatywna propozycja. Tzn., że kilku (kilkoro) łodzian spięło się i prowadzą stronę niezależną od oficjalnego, łódzkiego portalu. Proponuję przejrzeć ten link i zapoznać się z działalnością strony, bo w moim odczuciu, to forum (pomijam już brak zainteresowania, ostatnie posty z przed kilku miesięcy, itp) dzisiaj nie spełnia i nie może spełniać swojej, że tak powiem, misji. Forum z założenia jest ograniczone o różne funkcje. Zresztą nie jestem informatykiem i nie będę bił piany, bo się potknę lub udławię.
Mam propozycję. Załóżmy rzetelny portal poświęcony Wschowie. Skrzyknijmy kilka osób, które będą opiekowały się stroną, kilka osób, które będą dbały o dopływ informacji itd.
to jest portal łodzi: http://www.mmlodz.pl/
Proszę nie myśleć, że jestem z Łodzi albo, że do Łodzi wyjechałem. Nic z tego. Znam po prostu człowieka stamtąd, który jest współtwórcą tej strony. Proszę też nie myśleć, że tą propozycją podważam dokonania tutejszych moderatorów i administratora. Nic z tego. Nie mam takich ambicji i jestem pełen uznania dla dorobku tego forum. Myślę tylko, że można na bazie tej strony zbudować - hmm - nową jakość. Gdyby ze strony administracji lub moderatorów spotkało się to z zainteresowaniem, to proszę o pw. Chętnie przyłożę się i wspomogę co da się wspomóc.
pozdrawiam
i przepraszam za zamieszanie w razie czego