ten portal może się zmienić

Ciekawe strony, i takie tam...

Moderator: Stforek

ten portal może się zmienić

Postprzez rafk74 Śr paź 08, 2008 16:27

Z pewną nieśmiałością, a jednak :)
poniżej link do portalu, który obsługuje Łódź. To jest z tego co się orientuję raczej alternatywna propozycja. Tzn., że kilku (kilkoro) łodzian spięło się i prowadzą stronę niezależną od oficjalnego, łódzkiego portalu. Proponuję przejrzeć ten link i zapoznać się z działalnością strony, bo w moim odczuciu, to forum (pomijam już brak zainteresowania, ostatnie posty z przed kilku miesięcy, itp) dzisiaj nie spełnia i nie może spełniać swojej, że tak powiem, misji. Forum z założenia jest ograniczone o różne funkcje. Zresztą nie jestem informatykiem i nie będę bił piany, bo się potknę lub udławię.
Mam propozycję. Załóżmy rzetelny portal poświęcony Wschowie. Skrzyknijmy kilka osób, które będą opiekowały się stroną, kilka osób, które będą dbały o dopływ informacji itd.
to jest portal łodzi: http://www.mmlodz.pl/
Proszę nie myśleć, że jestem z Łodzi albo, że do Łodzi wyjechałem. Nic z tego. Znam po prostu człowieka stamtąd, który jest współtwórcą tej strony. Proszę też nie myśleć, że tą propozycją podważam dokonania tutejszych moderatorów i administratora. Nic z tego. Nie mam takich ambicji i jestem pełen uznania dla dorobku tego forum. Myślę tylko, że można na bazie tej strony zbudować - hmm - nową jakość. Gdyby ze strony administracji lub moderatorów spotkało się to z zainteresowaniem, to proszę o pw. Chętnie przyłożę się i wspomogę co da się wspomóc.
pozdrawiam
i przepraszam za zamieszanie w razie czego :)
To, co dla patrzących jest sprzeczne, w nim samym jest najzupełniej konsekwentne
rafk74

Re: ten portal może się zmienić

Postprzez Stforek Cz gru 11, 2008 21:37

dawno tu nie bylem fakt

widzisz problem polega an tym ze ani admin ani zaden inny moderator nie pali sie do zaczynania od nowa, dosc ciezko ejst sie zmobilizowac to po pierwsze
po drugie we wschowie jestesmy tylko na weekendy albo jeszcze rzadziej...

ale jezeli ktos wyjdzie z inicjatywa czemu nie
Stforek
Administrator

Re: ten portal może się zmienić

Postprzez blinx N mar 22, 2009 20:33

kiedyś założyliśmy portal, ale jakoś nie było chętnych do pisania czegokolwiek. Jakbym dostał zgłoszenia od, powiedzmy pięciu osób, to możnaby to reaktywować.
W dobie Firefoxa i wtyczek poprawiających pisownię nie ma czegoś takiego jak dysleksja, dysortografia,itp. - co najwyżej dysinteligencja xD
blinx
Administrator

Powrót do Internet